Volg een presentatie in de Ambitie Academy

De Ambitie Academy presenteert een programma met een goede dosis zelfreflectie, die motiveert en activeert. Thema’s variëren van talentontwikkeling tot kleding en van werkgeluk tot pitchen.

Vind jij het lastig om een (nieuwe) baan te vinden? Kun jij je talenten niet kwijt in je huidige functie? Weet jij niet waar je passie ligt? In het college van de Big Five For Life komen effectieve tips aan bod voor het vinden van de baan waarin jij weer plezier kunt beleven. Gericht op het leven dat jij eigenlijk wilt leven, waarin aan bod komt wat jij belangrijk vindt, gericht op de toekomst.

Cees Harmsen, directeur van Van Ede & Partners, neemt je mee in een mythisch verhaal; ‘De reis van de Held’. Hij vertelt over het achterlaten van je comfortzone, het verkennen van de stretchzone en het betreden van de creatiezone. Zodat je ambities stap voor stap een concrete invulling krijgen in jouw loopbaan.

Ewout Poiesz neemt je mee in een persoonlijk verhaal over het vinden van werkgeluk. Arjen van Leeuwen van Van Leeuwen Communicatie overtuigt je in zijn college dat de tijd van brieven schrijven voorbij is. En Marianne Kremer, loopbaan- en imagocoach, informeert over hoe kleding je professionele uitstraling versterkt.

Bekijk hier het volledige college programma en reserveer je stoel!