Werk aan je vaardigheden in het Skillslab

Skillslab
Wil je tijdens het Ambitie JobCafé even een momentje voor jezelf hebben? Stap dan in de intieme Ambitie bioscoopzaal: het Ambitie Skillslab. Leren is een levenslang proces, tijdens je dagelijkse bezigheden of bijvoorbeeld met een speciale cursus. Je continu blijven ontwikkelen, biedt kansen op de arbeidsmarkt en in de samenleving. Verbreed je kennis en vaardigheden met speciaal voor jou geselecteerde video’s.

Keep yourself educated and never stop learning.

Hoe staat het gesteld met jou skills? Een nieuw onderdeel binnen het Ambitie JobCafé is het Ambitie Skillslab. Test je vaardigheden zelf en geef ze een update. Leer onder andere voor jezelf opkomen en ontdek hoe je een charismatische spreker wordt.

Kijk naar titan-woman Shonda Rhimes, het brein achter Grey’s Anatomy, Scandal en How to Get Away With Murder. Gepassioneerd verteld ze over haar werk, hoe ze door hard te werken tot haar droombaan is gekomen.

Een boodschap van psyocholoog Adam Galinsky: ‘Voel je krachtig en spreek uit wat je wilt zeggen’. Leer in deze skillslab video hoe je jezelf verzet, hoe je jezelf door moeilijke sociale situaties navigeert en hoe je je persoonlijke krachten uitbreid.

Leer overtuigend presenteren in een professionele setting. Deze video is gericht op de structuur, passende taal, stijlmiddelen en de overtuigende uitvoering van een overtuigende presentatie.

Live with your eyes wide open: laat je inspireren door dit bijzondere en persoonlijke verhaal van Isaac Lidsky. Hij daagt ons uit om slappe excuses te laten varen, angsten te overwinnen en te accepteren dat we zelf de verantwoordelijkheid zijn voor het creëren van onze eigen realiteit.