Groningen goed vertegenwoordigd in ondernemersverkiezingen

De Groningse bedrijven zijn prominent aanwezig op de nationale markt. Zo zijn een aantal bedrijven uit stad en provincie genomineerd voor de MKB Innovatie Top 100 en de Deloitte Technology Fast50.

Het is de organisatoren van de verkiezingen niet ontgaan dat Groningen veel talent te bieden heeft. Maar liefst zeven Groningse bedrijven zijn genomineerd voor de nationale MKB Innovatie Top 100 van de Kamer van Koophandel (KvK). Ook zijn zeven Groningse bedrijven genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. De lijsten bestaan uit bedrijven vanuit het hele land. Later dit jaar worden de uitslagen bekend gemaakt. Een erg indrukwekkende prestatie.

Beide verkiezingen zijn gericht op de innovaties van de genomineerde bedrijven.  Ten eerste dienen de verkiezingen als een platform voor de genomineerde bedrijven om hun talenten toe te lichten en aan de buitenwereld te tonen. Een dergelijke nominatie betekent ook meer naamsbekendheid voor de genomineerden en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Bovendien bieden de verkiezingen de genomineerde bedrijven de kans om hun kennis en netwerk te vergroten.

Op 18 en 19 oktober staat het Ambitie JobCafé in de Martinikerk Groningen voor de deur. Doe kennis op, laat je inspireren, verbeter je skills en ga met diverse bedrijven in gesprek. Wie weet word jij straks een cruciale speler in het succes van de stad en provincie.

Bron: Groningen Ondernemers Courant, Economie.Groningen