Werkgelegenheid Drenthe groeit

De economische groei zet door. In lijn met deze positieve ontwikkeling groeit ook de werkgelegenheid in Drenthe. Het is één van de redenen dat Ambitie, in navolging van Groningen en Friesland, ook Drenthe opzoekt en hier een JobCafé neerzet. Onder het genot van een (gratis) kopje koffie brengt het toekomstige collega’s bij elkaar.

De economische groei in Drenthe neemt steeds meer in kracht toe. De provincie is terug op het niveau van vóór de crisis in 2008. Door deze positieve ontwikkelingen groeit de werkgelegenheid en vinden steeds meer werkzoekenden een baan.

De vrijetijdssector zorgt in Drenthe voor de meeste werkgelegenheid. Drenthe heeft een aantrekkelijk vrijetijdsaanbod en er is potentie voor verdere ontwikkeling. De provincie wil de besteding en de werkgelegenheid in de sector vergroten.

JobCafé in Emmen

Het Ambitie JobCafé opent haar deuren voor werkzoekenden in alle rangen en standen: starters,  young professionals en carrièreswitchers. Houd de website in de gaten voor de deelnemende bedrijven, schrijf je hier vooral alvast in en wees erbij op donderdag 7 december in de JENS Vesting in Emmen!