Vraag het de CV-dokter!

CV
Je krijgt één of meerdere keren tijdens jouw werkende leven te maken met het fenomeen solliciteren. Een goed CV is bij het sollicitatieproces een belangrijk onderdeel. 

Wat is nu precies het doel van een goed CV? Juist! Een CV heeft maar 1 functie, en dat is uitgenodigd worden voor een gesprek. Maar waaraan herken je nu een goed CV? Zodra de selecteur binnen een paar tellen kan zien of je aan de criteria voor de functie voldoet, weet je dat je iets goeds in handen hebt. Dit betekent dat alles wat relevant is voor de betreffende vacature op het eerste blad van je CV staat. Wil je weten hoe jij een goed CV moet opstellen, zodat ook jij uitgenodigd zal worden voor het sollicitatiegesprek? Kom dan op woensdag 18 en donderdag 19 oktober langs bij de CV-dokter!

Sunetta Theijken van Effect Loopbaanadvies is dé professional die je gaat helpen zodat jij je kansen kan vergroten, om je doel te bereiken. Sunetta gaat elke dag met plezier naar haar werk en helpt je graag zodat ook jij met plezier naar je werk kan gaan. En niet te vergeten: om plezier in je leven te hebben!

Ontmoet Sunetta in het Ambitie JobCafé. Schrijf je hier in. Vol is vol.

Kan je daarnaast nog wel een professionele foto gebruiken? Stap in de mobiele fotostudio van de Beeldrijmer en schiet een gratis CV-foto!